Försöker verkligen!!


20140220-193629.jpg Just nu är min fot inte i bästa skick 😦 Det gör så ont att jag nog inte gått omkring på en vecka utan att halta, och just detta gör att jag spänner höften och den andra foten som till slut resulterar i att..? Japp!! Jag får ont i andra benet :-/
Så nu vill jag bara komma bort från allt och vila bort det onda och tanka energi…

20140220-194625.jpgMen som ensamstående så blir det bara att fortsätta hoppa på kryckorna då jag kommer hem, sova, gå tillbaka till jobbet någorlunda bra i foten efter vila för att gå omkring i cirka två timmar, för att halta resterande innan jag tar mig hem och börja om. Hur ska jag någonsin klara av att bli frisk i foten..? Utan att förlora en massa pengar som jag ändå inte har.
Nej, är inte på topp just nu..
Kram på er

20140220-194857.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s