Trött


20140218-212527.jpg

Nja visst har det vart en bra dag förutom tröttheten som ibland blir överväldigande .

Idag kändes det mesta som en dimma, om det nu var vädret eller arbetet har jag ingen aning om..? Sedan är det väl inte en kroppslig trötthet utan mer själslig, fattar du..?

Jag har äntligen fått kontroll över renligheten, det är en skön känsla att veta vad som behövs göras utan att springa som en vettvilling och ”släcka bränder”. Nu kan jag följa mitt schema och till råga på allt känna att jag kan ta tid till det där extra 😉 Om du aldrig arbetat som lokalvårdare inom skolans värld lovar jag dig att du inte kan förstå det jag menar.

Ofta har vi en kort tid på oss att få gjort det väsentligt viktiga under några få timmar på morgonen, innan alla ramlar in. Sedan är det så att säga resten som görs under dagen, det där sakerna som inte alltid kräver en tom lokal.
Att säga att vi ska städa på kvällarna i stället skulle inte hjälpa, om du hade den undran 😉 Fundera på vem som under skoltiden skulle städa toaletter. Sedan ska ingen städare gömmas för barn, de måste också inse att det bara inte blir rent av sig själv. Då inser de kanske att det är faktiskt en person som hjälper dem också i skolan, genom att hålla rent 😉

Nej vill egentligen inte gå in i den typen av debatt just nu 🙂

Idag efter jobbet slocknade jag och sov i tre timmar, om jag somnar nu i kväll får vi se. Min ängel ligger redan och sover sedan den sista timman. I morgon blir det arbete de första timmarna på morgonen sedan tandläkare för sonen, har lovat mys innan besöket får väl se vad det blir 😉

Kram på er

20140218-214525.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s