Helgen som bara försvann


Vart tog den vägen..? Helgen alltså…

Fredagen gick ju snabbt tyckte jag men sedan kom och försvann lördagen med ett nafs, visst det var mycket roligt på datorn som fick mig fastna där. Släktforskningen tog nästan hela dygnet. Visst tog jag en paus till melodifestivalen, men mer i bakgrunden, medan jag fortsatte att hitta fler släktingar. Allt som allt blev det ca 250 nya släktingar som hamnade i min lilla tavla, som just nu har ca 1800 personer.myher

Ganska starkt jobbat tycker jag 😉

Så efter ca 05 i morse så tvingade jag mig själv att stänga av och slocknade väl direkt efter det, minns inte så väl.

Jag vet att vaknade av att det blåste en massa och det har ju faktiskt fortsatt hela dagen plus lite regn på tvären, smått jobbigt att vara ute och gå i det vädret..

I alla fall, kl 12 kom jag väl upp och tog mig direkt ut för att handla lite försenad frukost (mjölk till kaffet) Sonen kom hem efter 16 och nu har jag tittat lite på släktforskningen innan jag stänger av för denna helgen..

Vad fick ni gjort..?20140213-162225.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s