Mina lördagstankar


20140215-180657.jpg
Alla hjärtansdag brukar vara lite tung för mig, men denna dagen igår blev lite trevligare då jag fick ett samtal av min underbara syster. För det är ju så, då man är liten är de bara till besvär, men ju äldre man blir inser man att det är de som tänker som du och faktiskt bryr sig om en.
Hur har du det med syskonen?

Idag (Lördag) har det blivit en del släktforskning, hittade en ny del av släkten som tagit sitt pick och pack och dragit över till USA, undra hur många av mina släktingar egentligen bor där..? Sedan blev jag lite grinig då jag insåg att efter 3-4 år av släktforskning så kunde jag kopiera direkt av en annans släkttavla, tänk alla de gånger då man suttit och skrivit för hand… Ja ja man lär sig något nytt varje dag 😉
Sonen är iväg på kortis och jag samlar mig för att se på tredje omgången av melodifestivalen, ingen aning om vilka som är med, men det gör inget, bara jag kommer från stolan jag sitter på till något mer mysigare 😉

Sedan fick jag igår höra av en vän att de som jag trodde inte var sant 😦 Nej för att få förlåtelse får man verkligen också be om det, inte smyga omkring som en idiot!
20140215-180712.jpg

Hoppas ni andra får en trevlig lördag..

20140212-195006.jpg

Annonser

En reaktion till “Mina lördagstankar

 1. Det blev en bra fredag och lördag här hemma..
  Alla ❤ dag firas olika för oss varje år.. Detta året fick Kent styra över hur det skulle bli..Och det blev restaurang och bio…
  Gott, mysigt och rolig film..

  Syskon…. Ni är ju tvillingar och står nog varann väldigt nära. Jag o mina syrror är det ju flera år i mellan… Kaysa är ju "mitt i livet" med sina 27 år… Ylva är ju 12…

  Ja, vänner som ljuger är inget att ha…sanningen kommer alltid fram i slutändan.

  ❤ kram på dig…ses på måndag,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s