Samlar mig inför #Blogg100 2014


971174_10151393648526314_193530753_nDen 1 Mars (hoppas jag) börjar utmaningen, 100 blogginlägg på 100 dagar!

Detta är en utmaning som jag verkligen tycker passar i början av året då jag kan hamna i stiltje. Kanske inte alltid de mest genomtänkta inläggen alltid men det blir en utmaning för mig själv att faktiskt hitta något varje dag att skriva något om, om inte det står helt stilla och jag lägger in en video endast för att fylla den dagen.

För går man in i många bloggar så är detta många lägger upp på sina sidor, kanske en bild med bara några ord eller en vidio för att dela med sig av något man tycker om.

Jag har ofta den pressen på mig själv att alltid skriva mycket som om det skulle ge mig mer, kanske för att jag vill verkligen arbeta med min dyslexi som ibland eller ofta är rejäla snubbeltrådar för mig. För det är så med alla funktionsnedsättningar, man måste arbeta med dem för att komma vidare, stiltje kan annars föra en tillbaka så att man förkorar en massa arbete som man i början la ner …

Hur får ger du dig själv utmaningar..? Och vad/vilka är dina..?

Fb sidan för #Blogg100

Kram 20140202-110910.jpg

Andras tankar om #Blogg100

#Blogg100 eller?

Annonser

3 reaktioner till “Samlar mig inför #Blogg100 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s