Känner mig utanför idag


20130429-165718.jpgDet känns som jag missar en massa hela tiden och just nu då jag blivit borta så mycket i två veckor så får jag smått panik, för världen fortsätter att snurra som vanligt även om sonen är magdålig eller om jag är dålig 😦 Hur ska jag hinna med alla måsten innan jag ska tillbaka??

Att missa två viktiga Apt`n bara denna veckan gör mig så frustrerad att jag inte ens orkar med mig själv. Jag får för mig att alla tycker att jag är jobbig som ringer in för att kolla om allt gått bra med ordrar som ska ha levererats och att det som jag ville ha sagt på mötet blev sagt… Fattar du mitt sjuka dilemma… Jag är just nu hemma med en kille som har maginfluensa och jag försöker att få ihop min mammasituation med arbetet….

DET GÅR INTE!!!

Så nu hoppas jag helgen blir bra både i min stress och sonens mage så jag kan komma tillbaka lugn till min arbetsplats och känna att jag får någon som helst kontroll över allt som hänt medan jag vart borta…. Hur är du på ditt jobb?

Tillbaka till det som jag hunnit med hemma i stället… inget… På något vis så pajar min ordinarie vecka då jag inte har avlösning eller jobb att gå till, det är som jag slutar att fungera 😦 sjukt men sant… Lite på Npf Bloggar har jag fått gjort, några nya inlägg som jag lagt in som senare kommer att pupliceras vid de datum jag satt, måste ta tag i den lite bättre! Denna gången så länkade jag min blogg med, är det rätt? Jag skriver ju också om min situation som ensamstående mamma med en son som har asperger/adhd, får jag länka mig själv från en blogg som jag har som länkar bloggar skrivna av de som lever med NPF?? Det känns som jag ger mig själv plats som någon annan ska ha, svårt dilemma…. (mycket ord om en liten sak, jag vet)

Idag är första dagen utan att sonen sprungit på toa 😀 Så lycklig, visst han har sovit lite extra mycket i min säng under veckan, men som sjuk får man mysa med mamma tycker jag. I natt kom han in utan att vara dålig, utan för att demoner jagade/vinkade till honom från slottskogen… Jag knödde in mig på min sida av sängen och lät honom förklara sömndrucket för mig anledningen och sedan blev det tyst då hans huvud hamnade på en av hans kuddar. vi hade 7-kuddar tillsammans i min säng! Vart lite trångt men jag gav inte upp utan somnade gott med armen om hans varma kropp 🙂

Kram på er därute

20140129-230825.jpg

 

Annonser

2 reaktioner till “Känner mig utanför idag

 1. Finns det möjlighet att du kan vara med på möten och liknande via telefon nästa gång kanske? Det har kollegor till mig varit ibland när de vabbat, semestrat eller liknande men ändå inte velat missa något.
  De flesta telefoner har ju högtalare nuförtiden så kanske?

  Klart att du skall kunna länka till dig själv då du är en av alla de som bloggar 🙂

  Gilla

  1. Hmm svårt med kommunen då det gäller sådant… Så ofta blir jag inte borta i alla fall inte få jag planerat mig in på möten…
   Kram och tack!!! Trevlig helg ❤️❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s