Så mycket o så lite som hänt


20140129-225152.jpg
Ryggen lyckades paja igen då kylan o snön kom… Ingen överraskning precis, men det känns inte som då jag söker i sjukvården, att de tar inte mina frågor på allvar!! För det är inte tyngden i arbetet som gör det utan min känsla är ”kylan”… Någon som vet..?
Sonen har klarat sig bra förutom de sista dagarna 😦 Han blev magsjuk i måndagsnatt och nu har vi vart hemma sedan dess. Trodde att vi skulle tillbaka till våra liv i morgon men sonen blev sämre efter lunchen o jag fick avboka allt som jag planerat. 20140129-230027.jpg Surt för i morgon skulle jag på apt med några av skolorna som jag har som skyddsområde. Det e inte ofta jag hinner träffa dem så jag hade verkligen velat träffa och prata med dem inför de nya nomineringarna 😦 Ibland känns det inte som om jag hinner med något.

Så med all tid hemma har jag hunnit med att (känns det som) se alla filmer jag kunnat 😉

Sonen har vart lugn men det tror jag är för att orken inte finns för tillfället att studsa omkring 😉
Har tråkigt nog insett under de senaste månaderna att han kanske lider av migrän 😦 han har haft episoder av väldig huvudvärk där han blivit ljus & ljudskygg.
Innan magsjukan fick han en som nästan skrämde skiten ur mig, hade planerat ta med honom till läkare dagen efter men eftersom vi blev hemma med maginfluensa så fick jag skjuta på det, tills han mår lite bättre.

Japp lite av det som hänt och händer, livet går vidare….
Kram

20140129-230825.jpg

Annonser

En reaktion till “Så mycket o så lite som hänt

  1. Låter som om det kanske är en kombination av stress för ryggen som utlöser smärtan när det blir kallt… Om en doktor inte lyssnar så gå till en annan. Man har alltid rätt till en second (eller third) opinion 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s