Tredje advent


tassartyst.com Nu är nedräkningen börjad, en veckas arbete kvar och sedan blir det en härlig ledighet på två veckor som jag åtminstone kommer att njuta av 🙂

20131215-141751.jpg

Blev lite julbak förra helgen med en vän och hennes barn, visst var det en färdig sats av väggar, tak och allt som ska finnas på ett pepparkakshus, men smälta socker och fixa det andra gjordes för hand. De var snälla och gav oss den fina av de två 🙂 Och sonen åt upp nästan hela redan under veckan som kom efter det….

Först blir det en sista helg för sonen på läger medan jag 20131215-141706.jpgfår ett par dagar att ordna det sista innan han kommer hem. Just nu vet jag att planen är att möta upp med min söta syster för en liten träff och sedan ska jag försöka ta mig in med rep och stege över alla kartonger som finns på vinden och hitta julgranen, vi får se hur det kommer att gå.

Jobbet bjöd på julfika och en blomma i år, ingen nyhet att kommunen aldrig kan försöka ge oss som arbetar på golvet något alls som kanske visade lite uppskattning över vårt arbete 😦 Ja jag blev grinig, saknar verkligen arbetsgivare som kunde ge lite mer till oss arbetare. Från kommunal väst fick vi Ao en handuk och min gick i julrött, lite mer uppskattning 🙂

20131215-141724.jpg

Min städvagn fick sin årliga julpimpning som alltid 🙂 Tyvärr hittade jag inget glitter hemma, så den fick fixas efter luciatåget i år. Själv fick jag lite glitter i håret och smått julnostalgiskt gick jag omkring hela den dagen och lyssnade på jullåtar på radion och smålog hela tiden medan jag tog tag i städningen.

Hur har ni firat dessa dagar?

Nästa vecka blir det en tur till BTEM och hämta sonens julklapp som de årligen delar ut, denna gång får han vänta till julafton innan han öppnar den 🙂 Blir ju lite roligare ju fler man kan få öppna eller hur..?

20131215-141647.jpg

Kram på er alla därute nu och jag hoppas nu att alla ni inte stressar ihjäl er sista veckan 🙂

20131205-225815.jpg

Annonser

En reaktion till “Tredje advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s