Lördagen för oss


Lördag med tvätt som vanligt men……

20131109-150414.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag blev det en promenad innan regnet som senare svepte in över Göteborg, visst gick det fint ett tag men som vanligt nu för tiden då jag tar dessa ”mindre” promenader så avslutas det med att jag får ta bussen tillbaka för smärtan i hälen stoppar mig…

Den sista veckan har bara rusat förbi och jag vaknade efter totalt 9h sömn helt slut i morse (behövde nog det)

20131109-150306.jpg

20131109-150157.jpg

20131109-150354.jpg

20131109-150434.jpg

Sedan blev det en tur till en megaloppis 🙂 Det spöregnade så på vägen vart jag nog lite bekymrad över om det skulle bli lång kö… Och visst var det de, men som tur stod vi inomhus och även om kön var över 75 meter så gick det förvånansvärt snabbt och E verkade vara på bra humör, förutom då en man trängde sig förbi kön bakom oss… Kanske var det de där 100 kr som brände i fickan som han fick för att få handla 😉

 

Väl där inne så var det ett stadigt grepp om min hand medan vi letade upp en vän som stod och sålde…

 

 

Lite småroligt var det då sonen var tvungen att börja organisera en stackars killes bord för spelen stod inte rätt, jag stod bakom och smålog då han stod i nästan 5-minuter och försökte undervisa honom i vilka spel som skulle stå var.. Ibland älskar jag dessa små egenskaper i Es Npf. Han var nöjd efteråt och visade mig snabbt vilket spel han ville ha och jag betalade och vi gick vidare. När vi senare kom till ett liknande bord fick jag lugnt tala om för sonen att denna gång skulle han inte börja domdera över ordningen. Han tog det bra men stannade inte lika länge, tror det var ”kaoset” på bordet som fick honom att gå 😉

 

Eftersom jag gärna vill vara med nästa gång de kommer till stan är det väl lika bra att jag låter sonen få kontroll över hur vi ska placera allt på borden.. Han är väldigt duktig på sådant 🙂

 

Nu sitter en nöjd kille vid playstationet och spelar och jag kan mysa i min varma säng medan regnet fortsätter att blöta ner Göteborgs gator utanför..

 

Hur har er lördag varit?

Kram 20131030-210905.jpg

Annonser

En reaktion till “Lördagen för oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s