Stannar upp


20131030-205420.jpg Greger von Sivers före detta ägare av Profilskolan från uppdrag granskning, fick mig att sätta kaffet i vrångstrupen. Visst vet jag att detta pågår eftersom jag blev trött ett tag på alla friskolor som skickade reklam till mig. Så jag hörde av mig till en av dem som var väldigt nitisk och mailade dem och tackade dem för erbjudandet, då sonen behövde mer stöd, som de skrev att de kunde erbjuda. Sedan skrev jag så klart att han hade Asperger/adhd och frågade vad de kunde erbjuda just honom…. Jag hörde aldrig av dem mer…. Det lyckades alltså! Skolan var Vittra. 20131030-210624.jpg Det som fick mig så chockad och ledsen först var att höra orden om hans syn av min son. Sedan kom vreden!
Vakna alla därute!! Är detta okej..?

Kram 20131030-210905.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s