Så mycket som jag vill skriva men inte kan….


Ensam är inte alltid starkIbland så kommer minnen som en knytnäve flygandes när man minst vill…

Men jag försöker att få ihop det här hemma i stället, men det är verkligen lätt att stänga in sig för då fortsätter livet utanför medan man sitter säkert framför en dator med till exempel släktforskning..

Sonen har det bra just och det får mig att slappna av i alla fall, han verkar ha kommit in i skolan igen och jag håller mina tummar att det håller sig denna termin ut i alla fall…

Själv har jag fått bli hemma ett par dagar för att få iordning på kaoset i huvudet, men jag har det enklare i det att jag inte är så nära denna gången och det får mig att försöka att få lite distans, på något vis..

Tillbaka till släktforskningen, det är konstigt hur bortskämd man blivit med den turen som jag haft, att jag hittat så många på den tiden jag forskat. Visst har jag mina långa pauser men nu vill min mor få en bok av det hela så jag har väl en lite blåslampa i arslet så att säga.

Nu sitter jag och försöker att få mer bevis på en del datum så jag inte bara ”trodde” på det jag läste förra gången…Så att säga…

Men det är ett jätte jobb och jag önskade att jag hade mer hjälp med fakta kontrollen så det kunde gå lite snabbare. För det är lätt att skiva en massa datum som man ser utan för den delen ta en kopia på fakta… (om ni får ut något om det jag skriver kan ni ju hojta)

Ja, glömde visst att berätta, hyresvärdinna har äntligen fått tummen ur röven och har äntligen börjat byta fönster, visst inte alla, men de flesta!!! Hon håller på just nu med lägenheterna runt omkring, men de ska till oss nästa vecka. Tyvärr har de inte tagit tag i det fönstret som är i sämst skick…. Den ska de visst bara fräscha upp (?), hålen i mattan är inte fixade heller och färgen till toaletten har jag fortfarande inte sett röken av..

Det känns som de jävlas bara för att de kan! Jag hoppas att denna vinter blir varmare i alla fall och att jag och sonen inte behöver vara fullt påklädda igen…

Nästa vecka blir det tre dagars arbete och jag hoppas att panikattackerna håller sig borta dessa tre dagar, smått jobbiga kan jag säga. Vi håller tummarna

Kram20131006-194814.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s