Idag tappade jag tålamodet :(


20130927-204935.jpg

Det kanske inte är helt fel att jag blev barnfri i helgen har en del jag måste fundera på…

Ska tvätta i morgon och träffa systern vid lunch, nog det enda jag orkar med just nu. Är så att säga i en liten svacka och är otroligt lycklig att sonen åkt iväg till helg läger för att få springa och umgås med andra killar än sin buttra mor 😉
Javisst ja!! Lönehöjningen kom och jag planerar julklappar samt vinterkläder till sonen. Inte finns det någon annan som hjälper till med sådana dödliga saker…

Nej….
Återgår till att jag tappade hakan igår: Kvinnan ringde upp mig och bad om ursäkt, verkade som hon själv inte mådde så bra.. Men jag har aldrig förstått hur man kan ge sig på andra för att få ut sin frustration..?? ”Jag har väl aldrig gjort så” 😉
Nej skämt o sido… Inte har jag gett mig på någon som mått sämre i alla fall. Kanske fått mer eld i baken i fixat en massa som jag ansett vara fel….

Jag tog i mot hennes ursäkt och sa att jag inte behövde tala mer med henne, människor visar sin rätta sida då de mår dåligt o en sådan vill jag definitivt inte umgås med… Energislukare

Skoinläggen fick jag betalt av min chef så nu ska jag bara få lite pengar så jag kan ta mig tillbaka till killen som ska gjuta dem, besöket kostar ju. Så får vi hoppas att fotfan kan bli bättre någon gång

Tillbaka till att jag tappade tålamodet idag… Folk verkar tro att en städvagn är ett lager nu för tiden. Jag bad om att de som arbetade skulle se till att det jag behövde för att göra mitt arbete skulle finnas i varje toalett. Och att detta skulle de själva fylla på.
Det tog en timma och i min vagn fanns det jag ville skulle finnas i skåpen på toaletterna ..(?) Så jag frågade så klart vad det gjorde där… Och får till svar- du har ju en stor vagn och det kan väl du fixa. …. Jag blev skitförbannad la tillbaka skiten i städförrådet och lämnade varje toalett som saknade det tomma och gick hem för dagen!!!

Varför är det ok ??? Börjar smått ledsna på folk på min arbetsplats 😦

Kram på er..

20130927-204717.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s