Saknar redan värmen :(


Veckan som vart har haft extremt djupa och höga dalar där jag på något vis har försökt att ta mig omkring utan att slänga något hårt i huvudet på någon, eller bryta ihop i en hög framför arbetskollegor och barn på jobbet. Jag har extrema humörsvängningar och efter att fått ett sms av syster yster så satte jag nästan kvällsmiddagen i halsen :/

– Humörsvängningar? Hahaha, du menar väl klimakteriet?

Jag är inte den som är åldersnojig, inte brytt mig om att jag har (ofta) gråa fläckar i hårbotten, jag är skitdålig på att kolla ögonbrynen, och visst hittade jag en som växt till en meter ca eller vad min ålder är….. Men att klimakteriet skulle vara orsaken tror jag inte… Min enda förklaring är min hormonspiral…

Jag har haft dessa sedan sonen var ett år och den sista börjar gå ut nu, kanske är det min kropp som varnar att jag antingen byter den och ger världen en trevlig kvinna igen eller att jag skiter i att köpa en ny och försöker att leva med dessa återkommanden dalar som alltid kommer då man minst vill… Vad tror du?

Jag ska föröka luska ut något hmm…

Men sedan kan det vara för att foten fortfarande är ett gissel, det är mycket jag vill göra som den stoppar mig från… Efter att vart hos en sjukgymnast som är duktig på hälsporre så fick jag en del tips på vad jag skulle försöka tänka på. Tyvärr kommer jag aldrig ha råd att gå hos denne för en kostnad på över 500 per gång, det är alldeles för mycket för vår ekonomi.. Jag lämnade i alla fall en kostnadsförslag till min chef på skosulor och vågar nog inte hoppas allt för mycket på att de kommer att bekosta dem.. 1900 kronor!

 

Sonen verkar i alla fall börjat att på något vis med sin försiktighet att ta tag i skolan, läxorna går på ett nafs här hemma och han är med på alla lektioner, och enligt assistenten så följer han med riktigt bra. Detta är min ljusglimt i allt mitt kaos… Till och med gymnastiken verkar fungera, han till och med duschar och jag tycker verkligen att han försöker att få det att fungera så bra han kan här hemma, visst har jag en tonåring just nu som är störig och testande men så länge vi klarar oss från blodspill så anser jag att hösten blivit en bra start. Han är idag 6 cm längre än mig så killen kommer att bli lång och ståtlig! Efter att släktforkat en del nu ser jag att i många kyrkoböcker finns tillägg på släktingar som är 2 meter långa så egentligen gör det inget att det hoppar över en eller två generationer…

Nej nu måste jag avsluta, mor min är på väg och jag ska leka hårfrisör. Ha en trevlig vecka alla ni där ute!

Kram20130910-225539.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Saknar redan värmen :(

  1. Jag tror det är foten…inget fel på dina humörsvängar, de kommer när det är befogat! (tycker jag)…
    men jag gillade allt ditt humör du hade en eftermiddag på jobbet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s