En lång dag med mysigt slut


20130910-222723.jpg

I dag ville sonen titta på tv med mig och eftersom han ville mysa i sängen fick han titta på samma som jag 🙂 Det blev en mysig stund bara vi två och jag kunde på något vis slappna av. Det blev en tung dag på jobbet och det har på något vis vart en följetong denna veckan med otroliga humör svängningar (för mig) Just nu vet jag inte vad det är som gör att jag kan tappa allt just nu..?
Så dåligt väder är det inte och sonen har vart lugn och hans skolgång verkar gå fint just nu.
Är det så att då han mår bra så slappnar jag av för att totalt tappa förståndet..? Hehe inte galet arg men jag har en väldig kort stuppin just nu och smärtan i foten gör ju inte saken bättre. Det kan ju vara en av anledningarna som jag bara inte orka med en massa skitsnack och divor!
På jobbet är det bra, har kommit snabbt in i terminen men jag har svårt att känna någon glädje just nu i allt jag gör.
20130910-224034.jpg
Efter en tråkig dag på jobbet så tog jag mig snabbt hem och startade middag till en kille som var extra prövande men jag lyckades hålla mig lugn och E var omhändertagande mot mig och sprang o hämtade mina kryckor då han såg hur ont jag hade. Jag är verkligen glad att han har en lugn period just nu.

Så vad såg killen på med mig..? Jo: Louis Theroux: Extreme love – autism på Kanal 9.
Han tyckte det var intressant och kunde ställa frågor och ventilera olika saker från hans skola. Vissa saker kände han igen och kunde då fråga och berätta att vissa saker var otäcka. Detta är annars en svårighet för honom att ventilera och att veta hur han ska fråga om känslor och sedan hålla fokus då jag svarar. Det kände som jag hade en helt annan kille bredvid mig. Hans utveckling kan i bland gå väldigt snabbt så jag blir ställd för att senare återgå till tystnaden eller tillbaka till bråken.
I avsnittet vi såg var det en kille som fick ett utbrott och Louise frågade mamman om hon ville att han slutade filma. Mamman sa att han skulle fortsätta för så här var det för många som har autistiska barn. Hon sa att ofta vill föräldrar inte visa denna sidan av denna Npf men det ville gärna hon.
Satt och tänkte på det och undrade om detta var sant..? Är det så att föräldrar inte vill visa de svåra perioderna? Alla barn är olika och det gäller alla barn med autistiska diagnoser, spektrat är så stort i denna funktionsnedsättningen. (Grammatiken i sista meningen har jag ingen aning om..? Förlåt alla ni språkpoliser)

Så en dag med tunga steg avslutades med en kille som kramade mitt mamma hjärta extra mycket. Jag är verkligen tacksam för denna otroligt vänliga och smarta unge som kommit in i mitt liv för över 12-år sedan 🙂

Kram på er där ute

20130910-225539.jpg

Annonser

En reaktion till “En lång dag med mysigt slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s