Oj det var ett tag sedan ….


Egentligen ingen anledning varför jag inte kunnat skriva eller lust, bara helt tappat bort lusten för ett tag, visst kommer det som alltid att komma lite då och då om vår lilla familj under hösten eller kanske bilder…Som vanligt 😉

Sonen har haft en bra början på skolan och 6-an, visst har han tyvärr vart borta en del eftersom han lyckades få alla baciller som fanns på skolan men jag hoppas att han blir bra till nästa vecka. Blir ju inte så mycket pengar på kontot efter vab för denna mamman annars 😦 Inte litar jag på att försäkringskassan betalar i tid denna gången heller…

Har funderat på ombyte inte för att jag vantrivs på mitt nuvarande arbete, men ibland blir det bara för mycket och jag vill bara dra 😦 Som tur har jag ett fåtal arbetskollergor som får mig att stanna men är det inte så att man inte bara får stanna upp på ett ställe..? Jag vet att en bekant till mig sa att jag aldrig skulle orka stå ut på min nuvarande arbetsplats, inte för personerna runtomkring och inte för att det är städning utan för att jag är så van att arbeta med större tempo och jag nog skulle ledsna, och det verkar som personen har rätt…

Jag saknar just nu sjön en del, kanske för att det var en paus från land (så att säga) men nej det går ju inte kan ju inte lämna sonen hemma själv 😉 Nu verkar det heller vara en bra tid att börja leta efter något nytt heller, märker ju att det inte växer arbeten i träden precis…

 

Nej lite från oss, hoppas ni haft en lugn start efter semestern?

Kram 20130820-160350.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s