Skoldax för sonen


 

Idag var det dax för skolan, sonen började sexan 🙂 20130820-123804.jpg Att gå upp kl 07 var väl ingen favorit då man fått sova hur länge som helst (nästan) hela lovet men till slut fick jag upp killen och i med frukost sedan iväg till taxin. Eftersom det var första dagen så kom jag med och visst kanske var det för att jag var där eller för att han bestämt sig.. så gick bra 😉 20130820-155816.jpg Först var det samling och sedan uterast och uteaktivitet, sedan lunch med pasta och köttfärssås för att avsluta med musik.
20130820-160028.jpg Det märks verkligen att han älskar musik för det var i den enda lektionen som han aldrig avbröt någon under hela lektionen. Kanske om man kan fixa lite extra pengar som han kunde få en keyboard (?) (med hörlurar.. bor ju i lägenhet)

Dagen kändes inte lång och jag håller tummar och tår på att han får ett bra skolår 🙂

 

Kram på er där ute ❤

20130820-160350.jpg

Annonser

En reaktion till “Skoldax för sonen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s