Rutin


20130814-172631.jpg

Äntligen så fick jag sova första natten på ett tag … Mina dagar går på rutin nu och jag trivs med det, sonen är fortfarande ledig och trivs med det. Men någonstans så fungerar det inte, då han är ofta uppe och går o sömnen på nätterna (förutom i natt) och pratar i sömnen hela tiden 😦
Natten innan så fick jag endast ca två timmars sömn för att jag var uppe med sonen. Jag längtar till skolan börjar och han också kommer in i rutinerna så vi båda kan få sömn och han också får komma till ro.
Hur är det för er?
Kram

20130814-172659.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s