Jag överlevde första veckan efter semestern


 

Nja så otroligt var det inte… Men visst jag överlevde, med ett ”nästan” ryggskott och helt slut i hela kroppen och knoppen 😉 För visst är det så att man slappnar av överallt då semestern man har faktiskt är såpass lång att man orkar vara ”ingenting”..?

Jag blev rent ut sagt inslängd i verkligheten medans sonen fortsatte sitt somarlov och hann med Liseberg med avlösaren och besök hos bästisen, skönt för mig att veta att han fortsätter sin ledighet som han vill i alla fall 🙂 Nu var det som tur inte så mycket barn på skolan så jag hann med mycket som blev liggandes innan jag gick på min ledighet. Skura en hel korridor då barnen var på en utflykt under en dag var nog ett av det dummaste jag gjorde, kan ju vara det som pajade ryggen totalt…överlever

Sedan det där med att börja träffa folk i mängder i flera dagar i sträck har också tagit på krafterna, samt att sakna att inte få den sömn man haft tillgång till under över fem veckor gör att man knappt orkar ta in allt… Men visst har jag saknat alla på arbetet, nu var vi inte många så egentligen fick jag en bra start på min första vecka, blev mer en lugn inschasning än en inspark så att säga 😉

Snart börjar sonen skolan och vi återgår till en rutinaktig vardag som kommer kanske få oss båda att komma in i den vanliga dagen igen… den som lever får se 😉

Så hur gick det för er därute som kom tillbaka till arbetet? Och hur är det för er som fortsätter det lata sköna och mysiga ledigheten?

Kram20130730-222731.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Jag överlevde första veckan efter semestern

 1. Hej Anne!
  Jag mer än överlevde min första vecka tillbaka på jobbet – jag älskade den!! Denna sommar ville jag verkligen inte ens ha semester eftersom jag nyligen varit långtidssjukskriven. Men för mannens och barnens skull tog jag tre veckors semester men med facit i hand skulle jag nöjt mig med två. Jag trivs oerhört bra på mitt arbete så det var med glädje jag gick dit igen förra måndagen.
  Jag har efter ett tanken legat och grott ett tag börjat blogga just idag faktiskt och är på jakt efter bloggar att läsa. Eftersom jag misstänker att min son har Asperger är din blogg den allra första jag tittar in på och jag kommer att såklart att komma tillbaka för att ta del av din och din sons vardag.
  Ha en fortsatt fin söndag!
  Kram

  Gilla

  1. Hej
   Hoppas du fick en avslappnad tre veckor i alla fall 😉
   Nej tillbaka till vardagen och rutiner är så klart mycket enklare med barn som har Npf. Så hoppas utredningen (om ni bestämt göra en sådan) blir till belåtenhet.
   Kram Anne

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s