En liten tur bort från stan


Äntligen tog jag mig iväg från stan och det behövdes.. Inte för att jag tycker att det är dåligt med Gothia Cup utan för de små bussarna som vi har är inte de bästa att åka med den veckan som denna cup är i stan… Smått klaustrofobiskt 😦 Så när ändå sonen drog iväg på läger över veckan så åkte jag till systern och hennes man, för att sommararbeta lite grann 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det blev härliga skratt, djupa ”fulla” diskuterande om allt och inget viktigt 😉 Jag sov och vifta en massa… Ja hela stället var fullt av bromsar som ville åt min svettiga hud…  Det var nog det enda som satte käppar i hjulet för mig då det gällde trivseln, men de kunde ju inget göra så jag viftade en massa och fortsatte att måla med syrran under tiden.

Vi tog ett bad på kvällen, var till havet (fast badkrukan badade inte) bastade och grillade ett par kvällar. Det skönast med detta par är att de förstår ofta att jag gärna går iväg för att ta lite egen tid och det blir inga krav på att umgås hela tiden, kanske därför jag slocknade under min andra dag där. Kankse hade det med luften att göra, eller allt dricka under kvällen innan, värmen kunde haft en anledning med… vem vet, jag sov gott i alla fall. Och lite färg fick jag med, så nu kanske jag denna gång inte kommer helt blek tillbaka till atbetet 😉

 

Men hemma är alltid bäst i slutändan 😉 Vad har ni hittat på?

Kram 20130714-194459.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s