Sommarkänslan infinner sig


Nu är vi på 5 dagen och det går hur fint som helst, sonen är till och med på bättre humör och vi kan glömma det som skulle vart semesterplanerna för sonen för dessa dagar! Jag har som tur en bra familj runt omkring mig som vet att det som faktiskt händer alltid tas på allvar och aldrig på barnens bekostnad… Så de har hjälpt oss båda att få till en semester som inte blir tråkig, tyvärr inser inte alla hur mycket arbete det tar att planera ledighet för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, och som tur har jag slutat att bry mig om de som bara vill sonen mer skada än väl…

shhhh
 

 

Nu har vi vart och myst med morfar och mormor ett par dagar på landet. Något som jag alltid saknat

från den andra sidan så att säga. Inte för att de inte hört av sig utan för att de inte kunnat höra av sig… tror jag… Men vad gör det, vi tar vara på sommaren och sonen myser med bad och familjeliv 😉

Så vad blev gjort…? En tur till Gekås så klart då det ligger bara ett par kilometer från dem, inte blev det mycket inhandlat men det som behövdes och lite andra onödiga saker så klart 😉 Sedan så klart den obligatoriska bastun som både jag och sonen älskar 🙂 Det är roligt att se vilka måsten som sonen har då man ska bada, och då är jag väldigt noga med hur man gör, men min son är verkligen ordentlig med reglerna med bastun, undra om andra barn i 12-års åldern har sådana…?

Till helgen blir det mycket hav för oss då vi bor i världens bästa stad och kan verkligen ta oss från vår bostad till havet med cykel (det är enklast på det viset) Sedan har vi planerat bio i nästa vecka då sonen vill se ett par filmer, samt så klart en tur till Liseberg som vi fortfarande har en biljett till och havet (inte att glömma).. Sedan blir det en hel vecka av läger för sonen och jag ska få mysa med vuxna lite granna 😉

Hur ser era planer ut? 20130704-162440.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s