Semester, avslappning, feber


Naturen tar över
Naturen tar över

Ibland så vill man slå vissa något hårt i huvudet för all smärta de ger sonen, inte för att det egentligen kom som en chock att det som hände, hände, så blir jag så arg då man måste ger sig på barnen i ett bråk. Som tur har jag semester så mina planer kan alltid ändras men med en analkande feber och förkylning och obetalda biljetter som inte var ombokningsbara så blir vreden värre.

Ni som undrar vad det gäller får undra vidare, ni som vet, vet. Låt oss lämna det därvid…

Nu tar vi nya tag (även om det är svårt just nu) då febern lagt sig ska sonen få den mysigaste sommaren som jag har råd med, även om det kanske inte är värst mycket.

Tyvärr blev väl vädret inte det bästa nu de första dagarna, så det är svårt att  INTE få sonen att sitta framför spelet, och med en feber på över 38,5 så är man inte så pigg på att finna olika saker att göra med en kille som egentligen bara vill spela hela dagarna,tassartyst.com blir ju knappast det mest pedagogiska mamman just 😦

Någon som har några tips på vad man kan gör då det knappt finns leksaker (i alla fall sådana som inte låter) som en sjuk mamma kan göra med sonen då vädrets makter inte visar sina bästa sida just nu?? Tar tacksamt i mot alla tips 😉

Sonen lever som tur på Lisebergs turen igår och det är skönt..

Kram på er däruteAnne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s