Blev en till dag hemma, men nu startar semestern


Ros

Ros

Missade min sista dag, fast jag ska in och göra ett arbete på onsdag men det tar förståss inte hela dagen. Sonen har haft problem med sin mage mycket på grund av andras idioti så jag blev hemma med honom så han fick bli ompysslad lite i alla fall. Själv tittade jag på film och lyckades under dagen få ut honom på en promenad till affären, han verkar bättre.

Vi har en planering för vår semester, nu ska jag bara räkna ihop pengarna och se om det räcker, visst, det blir inga resor någonstans, för sådant har vi aldrig råd med. Men vi bor i en vacker stad så det blir att turista här i stället. När jag får iordning på min cykel blir det många turer till havet om vädret håller, nja vi har ju inte spikat alla dagar så att säga. Och blir det regningt så sitter vi och myser på en biograf någonstans…

Blomma

untitled4

Det är ganska intressant att jag i år inte fick tummen ur r…n och sökte semester pengar…Vet inte vad tiden sprang iväg denna våren, annars har jag fått ut lite till oss så vi kan planera Liseberg eller något, sonen ville ta ut pengar från sparkontot men det tillåter jag inte, dessa är då han ska ta köpa något dyrare vid ett senare tillfälle 🙂 Jag önskade jag kunde ta med honom någon annanstans än hemavid, bara så det kändes som vi kom iväg som så många andra, som ensamstående är det inte alltid så fett på semestern… Och är man ensam som jag är med min son så märks det verkligen… Sonen ska ta en paus från medicinen nu, först och främst för att jag tycker det är bra för honom under sommaren, samt att vi sparar pengar på det.. Visst blir det gratis efter ett tag då man hämtar ut det men alla bäckar små….. Pengar är det inte roligt att få slut på…

Vad ska ni göra denna semestern?

Kram på er Anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s