Elakt


ledsenInte roligt att komma ut från arbetet och cykeln inte är helt 100, det värsta var att jag märkte att låset inte fungerade riktigt då jag lossade på den, men borstade bort det. Sedan då jag sätter mig känns den ranglig… Men jag kommer fram och mitt i en liten backe så ”rullar” handtaget, smått skärad då 😦 Skulle in och handla på vägen men fick snällt promenera då jag inte fick in nyckeln i låste så att jag skulle kunna låsa den…

Sonen var på världens bästa humör i alla fall, så jag blev lite glad då jag kom hem, tur att jag har min solstråle i alla fall

Kram på er, får bli buss i stället ett tag nu ….

20130622-213017.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s