Söndag med mys


Efter ett samtal idag som vände vår sommar upp och ner så fick Sonen välja film och det blev Kenny Starfighter4963_92295638. Sonen älskar verkligen komiken i den och jag fick höra alla dialoger innan de hans sägas, för visst kunde han dem utantill. Det är det som jag tycker är så fascinerande i hans funktionsnedsättning.

Han njuter verkligen av den extra ledigheten just nu och i morgon börjar sonens riktiga sommarlov som är i hela 7 veckor denna sommar 🙂 Jag har en vecka kvar av mitt jobb sedan blir det en liten resa till Danmark med mig så vi får umgås i tu man hand ett tag. Annars är planerna enligt sonen att bara vila upp till skolan börjar då han börjar sexan och året blir lite tuffare eftersom betyg kommer att sättas. Men som vanligt tror jag att han kommer klara av det galant.
Samtalet var glömt efter filmen 😉

Hoppas ni haft en trevlig söndag 😉

Kram 20130622-213017.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Söndag med mys

  1. Härligt med mys och film!
    Sams favoritfilm var tidigare ”Morgan Pålsson” en film som passar mig helt då komiken är lysande 🙂
    Hoppas ni får en bra sommar!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s