När orkar man…


Jag är då trött på att läsa om alla som har det svårt, o det är svårt att se att det som finns närmare mig. Kanske mer just nu då en massa hormoner stör mitt i allt. Det är verkligen svårt att se att min son, den som alltid log inte vill mer 😦
Ett hjärta som går i tu då inget verkar ge några som helst lösningar. Så trött på att alltid få någon att se sonens potential någon som inte vågar. Hur får man en kille med Npf se att de ska kämpa? Hur lyfter man en sådan kille??
Jag har tappat all styrka just nu, orken liksom tog slut i helgen, som om jag gav upp och jag vill inte, men hur ger mig sig själv styrkan att orka?? Kära son! Jag älskar dig! Mer än allt i hela världen! När ska du orka se bortom dig och se att din styrka finns inom räckhåll. När ska du våga lita på dig själv..?
Älskar dig över allt på denna jord!!!

20130622-193918.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s