Ibland är lugnet verkligen före stormen ;)


Visst känns det som jag bara skriver om stackars mig just Så trött😦 Men det är lite synd om mig…. eller…? Sonen har sommar fritids och kommer att slippa sin grinigt trötta mamma om ca 12 dagar, då han reser hem till pappa för mys med honom och hans nya familj, kanske det han behöver…?

Efter att sonen sovit över hos kompis och sluppit sommar fritids idag så trodde jag att han skulle vara på lite bättre humör, men det första som möter mig vid dörren (hos kompisen) är -Jag vill inte åka hem…! Jag var så trött att jag nästan började lipa, det är ju verkligen det man vill höra…

Min dag började med buss istället för cykel så min kropp fick inte utlopp för lite träning innan all skurning som väntade på skolan, så jag kände mig inte på bästa humöret. Varför buss?? Jo eftersom jag skulle hämta sonen från kompisen efter jobbet, så skulle han ju ta sig hem oxå så jag fick snällt fylla på kortet med 100-kronor för att vi skulle kunna ta oss hem.. (kompisen bor en bra bit hemifrån oss)

Idag har det vart ömså massa jobb och massa väntade, samtidigt som alla verkat dragit i mig idag 😦 När jag väl kom in för att börja i mitt tredje rum denna veckan så insåg jag att jag inte skulle hinna med allt, och det roliga (började nästan skratta) så kommer de och frågar om jag inte kan börja i just deras rum först (flera som gjorde det idag) för de vill gärna flytta möblera tillbaka innan de går på semester… Jag skurade färdigt och en arbetsvän kom och hjälpte mig med det sista så vi kom ca 20 minuter senare från jobbet, tack underbara vän för att du hjälpte mig !!

Någon som vet ett sätt att klona sig i ett par dagar…?

Fick med mig sonen i alla fall och nu ska jag dö i duschen ett tag 🙂 Det är verkligen dessa dagar som jag saknar badkar…. Synd att man inte har ett glas rött också…. Ja ja, vad är en bal på slottet…….

20130617-215820.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s