Ibland blir det fel….


Oj Oj blev visst fel med förra inlägget som jag la in i förrgår 😦 942046_10151758969792275_2007174357_n

Måste förklara att i sonens klass går det endast 4 pojkar (inga flickor)  i sonens klass, en av dem var sjuk och kunde inte komma på avslutningen så de tre killar jag talade om i förra inlägget som satt i finkläderna var endast de som fanns i klassrummet förutom vi släktingar 🙂

 

Så visst fick alla killar en ros,  det jag menade med min sons viskning var att han själv inte tycktes verka tro så mycket på sig själv,  och det var detta som gjorde ont i hjärtat…. Så nu hoppas jag att missuppfattningen är uppfattad? Sonen fick så klart en ros av fröken för detta skulle inte så klart inte hända i i hennes klass, alla sonens vänner har en npf diagnos, så alla är inkluderande i allt de gör 🙂

 

För ca ett år sedan vi sonens avslutning från förra skola skrev jag detta , då med facit i handen ochskolavslutning skol inspektionens rapport så ville jag bara vända på klacken och bara börja om. Jag är fortfarande inte glad över hur de totalt avskrev sonen på själva avslutningsdagen och jag förstår hur svårt det var för honom att våga säga stopp mamma, jag vill inte mer…

Jag gav efter denna gången och tvingade inte honom till en krystad avslutningsfika med klasskamrater som han inte haft lektioner med på över ett år, den gången fick min son bestämma hur han ville avsluta allt. Han tog avstånd direkt, för är det inte det vi ska lära oss av våra barn vare sig de har diagnoser av någon sort eller inte, deras känslor är lika viktiga? Skolavslutning med lättnad i själen efteråt

Kram på er alla och nu hoppas jag att missuppfattningarna är uppklarade (igen) 20130613-210201.jpg

 

Annonser

2 reaktioner till “Ibland blir det fel….

 1. Så skönt att höra det jag läste och sedan inbillade mig att jag förstått och tolkat rätt, följde mig som en tung sten i bröstet, hela dagen och jag pratade även med min granne som brukar följa med på långpromenad varje dag ( vi fungerar nästan som varandras psykoterapeuter hihihi ) jag var sååå laddad och arg på din sons lärare, och det märkte du säkert i den kommentar som jag skrev också, jag avskyr orättvisor och sådant som skadar barn både psykiskt och fysiskt. men vad lättad jag blev nu när du berättar lite mer utförligt, och att det inte var såå hemskt som jag trodde. ha det bra i sommar och var rädda om varandra 🙂 KRAMELIKRAMEN!!!

  Gilla

  1. Helt okej, fick låta några kommentarer stanna kvar i det dolda, för de var väldigt mycket mera hårdare i tonen än din 😦 så vad skönt att du fortsatte att läsa detta inlägg, glömde faktiskt av att många inte läst allt som jag skrivit och det blir en del att gå igenom. Så jag borde ha skrivit något om storleken av klassen innan jag började skriva det som så många blev upprörda över.
   Jag håller med dig i alla fall, för ….
   Hade detta hänt på riktigt i en vanlig klass då hade inte jag heller vart trevlig i tonen så kram tillbaka Anne

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s