Orden som träffade mamma hjärtat


Idag delade fröken ut en ros till de tre pojkarna som satt vid bordet i klassrummet. Alla finklädda och med oss föräldrar och släktingar.

20130613-205758.jpg
-Mamma jag är ju inte värd en blomma som de andra.. Jag har ju inte orkat jobba lika mycket som de andra…

Mitt hjärta slets itu av killen med sina coola jeans och nyinköpta tröja då han viskade dessa ord i mitt öra

Idag var en dag med många tankar i mamma huvudet.

20130613-210201.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Orden som träffade mamma hjärtat

 1. Usch va elakt gjort av läraren…Alla ska ha eller inte ha. Om de tre killarna fick blomma av någon anledning borde hon/han ju ha sagt det så Emil förstod vitsen?!?!
  *ARG*

  Gilla

  1. Men E fick en ros med Nina, han var ju en av de tre killarna som satt där. Det var själva hans sätt att se ner på allt arbete och den där jämförelsen som han fortfarande har på sig o andra, som fick utlopp i hans små ord. Som gjorde ont.
   Kram

   Gilla

 2. Ja barnen är det käraste vi har och vi följer dem genom åren som går i både glädje och sorg, och det är ofta vi skulle vilja skydda dem från sorger och bekymmer, tyvärr så verkar inte den där läraren förstått de lektioner i psykologi och pedagogik hon själv gått på under hennes lärarutbildning, hon har nu sått små frön ( hos säkert flera i klassen) av dålig självkänsla, känsla av otillräcklighet och misslyckande, som tyvärr kommer att finnas kvar inne i lilla barna själen som en liten,liten sten som skaver och gnor, den kan glömmas bort i mellanåt, men vid nästa kränkning så växer den sig större, jag blir såå ledsen när jag läser att det fortfarande finns lärare som arbetar med våra barn hela dagarna som är så klumpiga och opedagogiska. man kan ibland säga saker som blir galet eller sårar någon annan det händer mig själv imellanåt att munnen är snabbare än huvudet, men antingen kommer man på sig själv direkt och ber om ursäkt eller så märker man av reaktionen att det var en dum groda som flög ur munnen, och beklagar dumheten, men detta var en igenomtänkt handling, eftersom läraren plannerat och inhandlat rosor osv, jag tycker att du som mamma till ditt älskade barn, ska tala om för läraren vad din son sa och hur ogenomtänkt och dumt denna handling var och att du har större förväntningar på en lärare som tar hand om din son hela dagarna och faktiskt formar hela hans framtid. Ge honom nu en riktig BOOST med självförtroende,kärlek, och härlig lek i sommar, och visa honom hur värdefull han är, för det är alla små barn värda oavsett om de suttit med handen uppsträckt 8 timmar om dagen i skolan eller kanske är lite mera tystlåten och håller sig i bakgrunden och vet alla svar fast inte vågar, eller inte förstått frågan och inte kan fast man inte vågar fråga så man förstår. oavsett vilken man är så är man värd en ros eller ett helt fång. ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s