Middag ikväll av middagsfrid o påhittig mamma ;)


Potatisfrittata med marinerad kyckling
20130611-174512.jpg Nepp inget recept blir det 😉
Men jag var verkligen duktig och följde receptet, men det slutade med pasta till kycklingen 😦 Potatisfrittatan smakade (👎) inte alls bra, jag tror det var för annorlunda smak
Sonen avskydde den tyvärr så han tog en fralla med kycklingen i stället. Men jag är ändå glad att jag provade 🙂
När jag skulle hem idag hittade jag inte cykelnyckeln så den fick stanna på jobbet och visst på vagnen hittade jag den i plånboken (?) Hur den hamnat där har jag ingen aning om. Så imon blir det långpromenad och vagn sista biten till jobbet 😉
Nu är det bara en hel dag kvar innan sonen slutar femman 😀 Oj känns som detta året gått lite för fort, med mycket svåra stunder då jag måste släppa tyglarna lite, o försöka lita på att de kan något om hans funktionsnedsättning. I alla fall mer än de på nordhemskolans visste 😉
Kram på er

20130611-192244.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s