Långhelg till ända


Tiden går fort då man har ledigt 😦 Redan söndag och jag känner verkligen att det är dax för en lång semester snart, för våren var för kall och sommarn bara hoppade på oss utan några förvarningar… DET ÄR MIDSOMMAR SNART!!!!!

Gå på lina i Slottsskogen kan man titta på medans man filtar
Gå på lina i Slottsskogen kan man titta på medans man filtar

I fredags lyckades jag få ut sonen till slottskogen på grillning, ganska skön dag som jag för första gången såg honom sitta lugnt på filten utan att hoppa (som han brukar) för allt som flyger. Nu hade han en kompis med och de sprang en del och åt en del.

Det är dessa långlediga helger jag tar bort hans medicin så han kan få lufta lite på sig, för visst är medicinen han äter bra då han måste koncentrera sig i skolan men de lediga dagarna och nu när solen är framme och de säger att barnen växer som mest på då, så vill jag att hans kropp ska springa i höjden mer. Inte för att killen är kort och så 😉

Han har till och med fått färg J

Idag blev det en promenad till Kungsgatan för att kolla lite examenskläder, tyvärr var plånboken lite för tunn för detta men vi hittade en fin t-shirt som han gärna ville ha. Sedan köpte han för sina pengar ett gevär från leksaksaffären, det är verkligen roligt att se hur han försöker att gå igenom alla scenarier i huvudet på allt han kan få för pengarna i stället… Han kom fram till att godis tar slut och geväret har han kvar länge.

Mys på uteservering i solen
Mys på uteservering i solen

På väg hem stannade vi och satte oss på en uteservering och tog något att dricka, attans länge sedan jag jag gjorde det, men mamma Anne njöt och sonen med av sin glass.

Nästa vecka är det avslutning och mormor och morfar kommer att komma för att titta på för första gången, jag har tagit fram en klänning som jag vill ha, det känns som denna sommarn blir fint, för om ca 20 dagar åker sonen till sin far för första gången på några dagar och stannar borta hos han och han tjej i 11-dagar, mycket barnledigt blir det…mumma…..

Kram på er därute, hoppas ni haft en trevlig helg  Anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s