Trött


20130603-200333.jpg

Jo idag var det första dagen tillbaka till jobbet, och som vanligt så är det förbenat svårt att komma in i det. Jag visste det då jag cyklade i morse till jobbet, så jag försökte släppa det så gott jag kunde innan jag larmade av och steg in på jobbet.
Ibland kan jag bli sur på mig själv då jag inser hur jag kanske är lite för pedantiskt och svår då det gäller standarden av städningen jag nästan kräver av dem som arbetar för mig 😦
Det såg inte så farligt ut, små detaljer som jag kunde snabbt ordna själv, det var nog mer rädslan av att jag skulle få ont. Jag överlevde 🙂
Det var nog cykeln som var mest jobbig, men jag tog mig till jobbet och hem. Hade tänkt ta en lång promenad hem för vädret var helt underbart, men det blev inget med det, då avlösaren aldrig kom eller hörde av sig, sonen blev jätte stressad och jag fick snabbt ta mig hem och lugna ner honom. Tveksamt om hen är välkommen blev ju strul förra veckan med, vissa människor ska inte arbeta med Npf barn.
Nu har middagen ätits och jag ska försöka få tillbaka känslan i rompan som blev jätte öm av min cykelpremiär. Det som inte dödar, härdar…!!? Eller något sådant 😉
Kram på er och glöm inte att smörja in er och barnen 😉

20130603-195857.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s