Mässa och massa annat som blir gjort


Det bästa är då man är smått orörlig denna tid så kan man fortfarande få gjort lite med jobbet, igår blev det början med arbetet av Olweusprogrammet något som jag tycker ska bli intressant 🙂 Idag blev det en tur till svenska mässan som hade en städ mässa och jag kom hem med lite priser från en tävling samt lite andra gratis prylar 🙂 Allt som ensamstående hjälper. 20130529-220559.jpg Visst knappast något man kissar på sig för men kem som håller ett tag i alla fall. Insåg plötsligt då jag skrev det sista att jag faktiskt nästan aldrig handlar kem mer än diskmedel och tvättmedel, såpa har jag hemma för all annan städning och det verkar ju aldrig ta slut 😉 Men visst ska det bli roligt att använda lite kem till köket, inte för att jag förstår vad det kan göra som inte diskmedel eller microduk inte gör..? Kanske luktar det mer, hoppas bara det är något som inte stinker… Lovar höra av mig efter min användning 😉
I morgon blir det möte med arbete så jag är på väg sakta men säkert, hoppas inget händer nu då jag tagit bort skyddet för såret bara, ser ju ut att bli varmt igen.. 😦 nej vi tänker positivt eller hur..? 😉 kram på er!!

20130529-221350.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s