Fredagsmys


Det har blivit två filmer och lite mys med sonen, han hade studiedag idag. Tur att han berättade det igår för mig för det hade jag totalt glömt 😦 Chefen hörde också av sig och jag sa att jag skulle till läkaren på måndag och se om de kan göra något åt min lilla knöl (nej den har inte blivit mindre)

Avslutar idag med en video av Loreen

kram på er därute20130523-234608.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s