Lååångsamt…….


20130523-234119.jpg Oj vad långsamt det går då man inte rör på sig lika mycket. Hur ser det ut i knöl fronten? Jo den sitter visst fint där och den verkar inte ha bråttom att försvinna…!!! Gahhhhhhh

Har suttit mycket med släktforskningen och visst får man gjort en massa helt plötsligt, det är nu jag inser hur det var då jag jobbade till sjöss..saknar…

Då arbetade jag en vecka och sedan var jag hemma en, inte undra på att allt var i ordning i hemmet.. För en vecka får en att slappa de första dagarna för att senare få en energi kick och bara röja eller vad nu det behövs göras;)

Man slappnade av på jobbet från det vardagliga, jag satt aldrig vid en dator under en hel vecka och wow det saknar jag 😦 den där friheten men ändock fasta rutinen som bara flöt på. Saknar sjön.20130523-234442.jpg Fick ett besök idag av mor som jag hade lite datorkurs med, hon var lite orolig för knölen (tror jag) så hon hittade en anledning till att få lite hjälp med släktforsknings sidan. Men det var skönt att få lite vuxet besök.
En vän hamnade på sjukhus i dagarna och jag fick flash backs från tiden då personen låg inne senast. Känner mig låst nu då jag inte kan springa iväg bara och göra livet surt för personen. Kan ju knappast säga till sonen att fixa middagen själv och så vet jag ju själv inte om jag har en bakterie i kroppen 😦 fast den borde nog vara borta i så fall, har ju ätit antibiotika ett par dagar nu..

Ta hand om er därute

20130523-234608.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s