Lite åska och allt slutar att funka :(


20130521-211747.jpg Hela dagen har gått fort 🙂 mycket film och mys i sängen med armen i högt läge, försökte att sitta upp men hittade inget att hålla armen i så högt läge att armhålan var fri, i alla fall inget skönt läge 😦
Så klart ringde sonen och fråga om han var tvungen att vara på fritids eftersom jag ändå var hemma, men jag stod på mig och sa strängt att tiden för taxin inte skulle flyttas så sent på dagen 😉

När han sedan ramlar in som en hormonstinnad tonåring med attityd så försökte jag lugnt ta ett (femton) steg tillbaka och låta killen spela ett tag. 20130521-213439.jpg Efter middagen så tog allt roligt slut för blixten slog ner i antennen och därmed blev vi av med tv, nät och telefon 😦 han var hypad och fattade inte hur han skulle klara av avbrottet från hans tv serie (spelar gör han fortfarande inte efter 18) Så jag fick försöka komma med en massa förslag, det slutade med att jag kopplade datorn med iphonen och vi satte oss för att kolla på ”mammas pojkar”

Bättre blev det inte då filmen tar slut på ”fel” sätt, han fattade inte slutet och jag försöka förklara, men det gick inte 😦 så sur gick han iväg och borstade tänderna och frågade om jag verkligen skulle vara hemma (på morgonen) hela veckan ut. Han blev inte lycklig då jag igen förklarade jo, för att umgås med mamma varje morgon verkade inte vara roligt (det som finns ju regler då)

Nu suckar han tungt i sängen och tv, nätet och telefonen är tillbaka 🙂 allt gott alltså, förutom för sonen.

Hur har ni haft det?? Kram 20130521-213310.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s