Läkarens dom, gav mer frågor


Varböld!!! Herregud inget trevligt, så man kan säga att jag har en finne i storlek plommon som växer inåt i min vänstra armhåla 😦

Men som vanligt så försökte jag åka till jobbet på morgonen för att kämpa mot smärtan av att bara röra armen då jag gjorde…. ja allt 😦 men efter ca två timmar gav jag upp och åkte hem för att vänta till droppin på vårdcentralen startade.

Rolig min läkaren hade (smått chockad och väldigt intresserad) då jag lyfte upp armen och visade kära ”Knut” för honom. Han drog snabbt iväg för att hämta handskar och medan han fumligt krängde dem över sina händer frågade: -Hur klarar du av att hålla ner armen och hur klarar du av att röra den utan smärta? Smålog då jag insåg att detta nog var en ovanligt stor knöl för den kära läkaren. 20130520-215402.jpg
I alla fall blev det prat om att skära upp den, då den mognat och sedan fick jag antibiotika och en vecka av sjukskrivning. Vad jag inte fattar nu är, hur ska jag klara av att jobba om han skär i min armhåla?? Någon därute som vet?? Knappast det lättaste stället att hålla rent (?) hmmm

Sonen hade sin sista dag med avlösaren som slutar, tror inte att han fattat det än bara. 20130520-215507.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Läkarens dom, gav mer frågor

 1. Har han slutat?? Får E ingen annan avlösare då? Någon annan än T då som jag uppfattade att du inte tyckte var så bra som avlösare?!?!

  Saknar dig på jobbet…*Kram*

  Gilla

   1. Ok, hoppas det blir så ni blir nöjda…så viktigt !! 😉

    I december tog vi kontakt med LSS i v:a Hisingen för LSS stöd. IDAG (21 maj) så ringde 4:e personen som sa att han var Mijo’s handläggare…de 3 innan har också sagt det. Suck…
    Får hoppas att det funkar nu då…Vi vill ha något kortis till honom typ 1 helg/månaden eller något. Inte för att det är bråttom, men vi behöver lägga mer fokus på storebror som också behöver oss.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s