Bak som blev fel


Idag kom jag hem med mycke energi, skulle förbereda tårtbottnarna för morgondagens montering. För det första, var jag en dag för tidig, för det andra så kan jag INTE baka maräng botten 😦
Så efter att försökt så gav jag upp och surade mig in till sovrummet och kände mig totalt misslyckad som bakande bullmamma 😦
Sonen blir 12-år imorgon och tårtan skulle vara till lördagens födelsedagsfest, så i morgon blir det en liten överraskning till sonen efter jobbet. 20130515-223540.jpgGjorde ont i mamma hjärtat då han frågade om jag skulle sjunga för honom på morgonen, fick svara honom att mamma fick sjunga via mobilen då jag ringde och väckte honom från arbetet. Han undrade varför jag inte var ledig på hans dag, säkert en helt enkel fråga att ställa för honom, men ack så svår att ta …
Att vara tvungen att alltid vara på jobbet då sonen vaknar är ett av de svåraste vi måste gå igenom, eftersom jag är den enda inkomstkällan i vår lilla familj. Så L får sjunga för mig i stället.
Hur gör ni andra ensamföräldrar?
Kram på er

20130515-223323.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s