Ledig dag med en trevligt slut


Hur kommer det sig att man alltid har som mest att göra då man är ledig? För jag fick ta en halv ledig dag för att få gjort en massa. Som vanligt var det hemifrån vid nio tiden och hemma igen efter sju på kvällen, men dagen har känts lite kortare ändå, kanske för att mycket blev gjort 🙂
Försäkringskassan fick ett besök, även om jag var där hela tjugo minuter innan de öppnade så tog det väll ca 30-minuter därinne, snabba är de inte 😦

Fick taget ett fotografi på mitt vackra nylle med 😉 Insåg då jag stod med bilden i handen att jag definitivt inte har samma bild av mitt ansikte som jag har då jag tittar mig i spegeln, ett äldre ansikte tittade tillbaka på mig och japp, jag fick inse att de som frågar efter leg på mig borde kolla synen, jag ser verkligen medelålders ut nu.
Till banken för att lämna in den för att fixa ett nytt id-kort (nej körkort kör inte jag med) Jag fick rabatt på banken, hade inte summan som behövdes för att ”köpa” ett, så tjejen bakom disken tog det jag hade på kontot ca 70 kr mindre än den verkliga kostnaden, tack!
Efter det blev det lite arbete då jag och en av cheferna var på en skyddsrond hos en av lokalvårdarna i Askim.
20130514-214134.jpg Dagen avslutades med sonen på scen första gången, visst vi hann med en tur till Habiliteringen en sväng innan. Oj vad stolt denna mamman var då han för första gången gick upp på scen och sjöng ❤ Andra låten var han vid en keyboard och sjöng då med (i refrängen) vilka minnen då man själv var ung 😉 denna nervositet och denna urladdning som kom efter. Japp helt utslagen bredvid mig ligger han nu:)
Hoppas er dag vart produktiv 😉
Kram på er 20130514-214609.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s