IUP


untitled4De gånger som jag suttit på individuella utvecklingssamtal, så har jag för det mesta känt att de som sitter mitt i mot mig alltid verkar dumma.. Nu menar jag inte att de är det men jag är så ledsen när pedagoger frågar mig hur de ska göra…

Idag är jag trött på systemet då skolan totalt skiter i att fylla på kompetensen i de pedagoger som finns där. Varje vecka går rektorerna på en eller två kurser på hur de ska vara en rektor, låt dem för i h****te jobba hela dagar på skolan så de lär sig sitt yrke istället, för går det dåligt i skolan så sitter alla dessa administrativa och rektorer på kurs medan ungarna blir av med en till resurs, världen är upp och ner. Vad menas med att skära ner? imagesCAPAJ11A

Pedagoger som har samma arbetsuppgifter som alltid + all pappersarbete+all dokumentation+mm mm mm, och ++++fler elever, och de frågar sig hur de ska få in män i skolan värld, låt mig småle, jag skulle aldrig vilja bli pedagog aldrig, för dessa individer läser hur länge som helst, hamnar i ett yrke där de ska trolla med tårna, samt gå med på en skitlön, sedan ska de ta hand om våra barn, utan vidareutbildning under en massa år av deras yrkesverksamma tid.

IUP för en pedagog är att lära sig de som de missat och nu måste alla föräldrar ta reda på allt som en barn behöver för att klara av sin skoltid.

De som inte orkar de som inte talar språket de som inte vet, deras barn hamnar efter, Jan Björklund du måste verkligen vara hutlöst stolt över skolan idag,!!!!

Vad är skolan på väg?

Kram på er 20130506-205200.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s