1 Maj med en sur kille #Blogg100 096


Jag tycker om att gå på stan på 1Maj, för att denna dagen är en sådan viktig dag för arbetsrörelsen, och så klart har sonen alltid följt med (vare sig han vill eller inte) för jag anser att det är viktigt..
Men dagen var inte rolig för honom endast för att det verkar vara så jobbigt med allt just nu… Solen var framme och visst det blåste lite kallt men annars var det en fin dag som vi fick promenera på 🙂

Jag hade en kille som hoppade till varje gång något flög förbi och som surade så fort vi stod still, och tyckets bara sura över varje sak som fanns runt om kring, jag försökte i alla fall titta på tåget och sedan förklara för honom lite då och då..   Så några bilder blev det i alla fall och mamma Anne är faktiskt ändå på bra humör fast sonen inte är det, ja ja vad e en bal på slottet 😉

Kram på er därute 20130429-165620.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s