Inslängd i verkligheten 094Idag blev det en smärre chock att komma tillbaka till jobbet efter vår lugna helg. Men jag fann mig snabbt och kämpade på minus en lokalvårdare (det är jobbigt att moppa en hel bamba matsal) min rygg är av 😦20130429-165718.jpg Idag hände det en sak på jobbet och jag blev efteråt väldigt tagen av hela händelsen (nu kan jag inte berätta vad pga att jag har tystnadsplikt) det tog mig ett bra tag att släppa händelsen och jag som tycker jag har ganska bra koll på saker och ting fick mig en tankeställare efteråt. Ibland blir det verkligen svårt att hålla känslorna i styr men på något vis lyckades jag och nu känns det bättre.

Min arbetskamrat var (stackarn) inte allt för frisk idag och jag försökte att få henne att gå hem tidigare men som vanligt så kämpade hon, jag förstår ibland inte varför man, om man mår dåligt vinner på att kämpa då man egentligen borde vara hemma och ta det lugnt??

Nepp nu loggar jag ut och tar mig en dusch, kram på er alla

20130429-165620.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s