Nittioförsta inlägget av etthundra #Blogg100


Oj och det har gått vägen!! Endast 7 kvar efter detta inlägget sedan är det färdigt 🙂

Jag är stolt över att jag klarat av detta för visst har det vart jobbigt då orden tryter och jag fått lägga in en video från YouTube , men det har vart musik som jag faktiskt tyckt om 🙂

Undra hur det går för de andra? Jag går ju inte in och läser längre så mitt avslut vid 100 får bli min lilla triumph, skulle du våga ta en sådan här utmaning?

Om jag fått fler läsare? Nja visst blir det fler då man faktiskt skriver varje dag men om jag slår ut det i % så tror jag nog att en liten men ingen över väldande ökning skett. Nästa gång denna utmaning kommer ska jag ha en tråd på något, något som ligger utanför min vanliga blogg tror jag….

Fastighets skötaren var här idag och mätte mina fönster, för dessa ska visst bytas ut på gaveln, men inte i resten av lägenheten (?) det får ju inte vara för olikt de andras fönster 😉 Så jag tror han också fått sin vilja igenom mot hyresvärdinnan, för han tycker verkligen att fastigheten är i dåligt skikt, men det vågar han nog inte säga högt till henne 😉

Det är synd för eftersom han verkar omtyckt så tror ingen i fastigheten att han blir långvarig, hyresvärdinnan vill ju inte att de är omtyckta.. Så mycket skit som hon talar om den killen som hade hand om denna fastigheten innan, stakars G 😦 Men honom kunde man lita på, kanske därför hon lät honom gå?? Han var för snäll och kostade henne pengar… Ja vem vet, vad som försigår i denne kvinnas hjärna.

Nej slut skrivet om henne ska förtränga kvinnan och ha en trevlig helg med min son 🙂

Kram på er därute 20130425-190938.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s