Möten, sonen, små små betraktelser ;)


Jag saknar faktiskt inte efter fb just nu, känns nästan skönt att inte känna att jag måste kolla upp om jag missat något 🙂
Nej nu kan jag faktiskt bara vara, fast sonen verkar inte vilja vara som jag… Ha jag kan ju faktiskt inte tvinga honom vara mig eller hur?
Sonen verkar haft en tung vecka, humöret har verkligen vart upp och ner med mycket mys (på hans vis, slutar alltid med att han börjar febrilt att snurra runt i sängen och ska busa) det är verkligen inte roligt.
Idag kom han hem och ville inte äta, så klart blev denna mamma smått panikslagen eftersom han alltid vill äta, sjukt vill vi inte ha!! Men det fick över och nu verkar han efter middagen vara (kanske för lite) lugn. Jag måste inse att han är i en sådan period just nu vara.

På jobbet har det vart bra faktiskt förutom att idag blev den mycket möten och mindre jobb. Fick vara med på min första Lsg möte, intressant, var inte preppigt som jag trodde det skulle vara, mer intressant, funderar på vad kurs 3 i arbetsmiljö kursen via kommunal egentligen behövdes för? 20130425-190653.jpgBlev ju också så klart en del prat om den stundande konflikten under veckan som, om de inte kommer överens börjar på måndag, kanske kortvarig som transports eller lite längre, vi får se 😉
Nu är det ju inte vi i Gbg stad som slutar arbeta, så mycket tankar kommer att gå till alla kommunalarbetare som lägger ner sina arbeten ute i landet. Visst här blir det anställningsstop på alla typer av anställningar så inga hastiga och kraftiga magsjukor får drabba, för då flyttar de oss omkring som schack pjäser mellan olika ställen 😦 men solidariteten får oss säkert att stå ut 😉

Hoppas alla där ute får en bra fortsatt kväll kram20130425-190938.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s