Måndags trött


20130422-163556.jpg Jag blir så trött på alla dessa olika kockar i tv dom bara slänger ihop en sallad som om det är det enklast. Bara så ni vet, om man vill äta sallad som inte bara är blad, tomat, gurka, paprika så kan man på kvällen få hjärnsläpp då man ska fixa till en.. Jag försökte mig på att lägga in lite pasta och bönor… Det var inte gott, men jag fick i mig halva och idag ska jag hitta på något annat.
Det tråkiga är att jag är en av de få som inte tycker om dressing och då menar jag alla sorter, så det blir svårt att fixa en bra smak, så nu får alla försöka hjälpa mig här på bloggen. JA jag vet att man kan googla!! Men någon därute borde veta något roligt som man slänga ihop 😉 20130422-163741.jpg
Dagen gick fort idag, trodde det skulle kännas jätte lång men på något vis så blev jag aldrig helt panikslagen över att åka till jobbet, men jag märker att jag fortfarande tar åt mig en massa. En av lärarna fick jag ta mig ett snack idag med för något på skolan, jag höll mig lugn och hon kom senare och bad om ursäkt för att hon kanske brusade upp sig. Det gick fint 🙂

Kram på er 20130422-163150.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s