Lördag med födelsedag #Blogg100 085


Jag var barnvakt en del gånger under hans första år i livet och har en del att berättaimagesCARIIC6J om den tiden 😉 Det var då vi satt där jag insåg att det vara likadan mat som serverades på denna festen som på min 25-års dag.. Fast då var jag uppe i Åre och festen var på Dippans källare.. Oj vilka minnen och så roligt som jag hade det då, men med en enda skillnad från systersonen, jag hade inga planer på mitt liv, jag var säsongsarbetare och skulle kanske iväg och arbeta i England över sommaren 🙂

Min systerson letar efter något som han ska fortsätta med i livet, han är förlovad, så långt har jag ens inte hunnit idag… Ganska intressant att jag ens inte vart det en enda gång, vad säger det om mig som människa? Är jag så jobbig att jag inte kan levas med? Eller har jag inte funnit någon som jag velat det med? Visst har det vart tal om det men aldrig seriöst så att säga…

Så talande på något vis…

Sonen var hur duktig som helst på festen, det var ganska lugnt då vi kom dit så vi hann träffa de viktiga personerna innan alla ramlade in så att säga, det var i slutet då han hamnade på golvet med fingrarna i öronen som jag insåg att han dragit ut på det såpass länge att han själv sa stopp… Så snabbt iväg för att hinna med tåget hem och så mellanlandade vi på favo restaurangen och hämtade upp lite mat innan hemgång, nu sitter sonen och spelar och jag fick en liten tid till bloggen innan vi ska mysa framför TV

Lägger in sonens  nya favorit videon från YouTube:

Hoppas er Lördag vart lika trevlig som vår?

Kramar i mängder 20130417-171157.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Lördag med födelsedag #Blogg100 085

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s