Dagen var som att åka berg och dal bana


Idag har jag vart helt ur gängorna…201106~1

Hamnade i en dispyt på morgonen om att man inte får ha jordnötter i skolan, varpå individen fick sig ett utbrott, gormade och uppförde sig och rusade ut med allt denne handlat från lunchrummet…Jag själv stod kvar helt chockad över utbrottet och sedan var den nedför hela dagen…. Personen är en som jag verkligen tycker om också på skolan så jag blev mer och mer nere då dagen flöt vidare då personen vägrade ens titta på mig eller ens tilltala mig.. Jag till och med bröt ihop då jag talade om denne med en vän.. Det som slog mig var att om detta hänt för bara två-tre veckor sedan så hade det aldrig blivit på detta viset, för mig alltså.

Jag hade aldrig låtit mig bli så engagerad i en sådan bagatellsak, för jag vet ju att jag har rätt. I skolorna i Göteborg så är det förbjudet att ta in nötter/Jordnötter i ALLA rum i skolan, så ett lunchrum är inte ett undantag.

Anledningen varför jag reagerade var för att min son är allergisk och om han gått i den skolan och haft en elevstöd som kom tillbaka från rasten efter att ätit jordnötter….Hua mig vågar inte ens tänka tanken 😦

Jag har svårare att borsta av mig saker som händer mig och jag tar åt mig mer, jag tycker inte om denna känslan, men att gå tillbaka till läkaren som jag träffat (som säkert skrivit i mina papper att jag bara vill bli sjukskriver) Vill jag inte träffa igen, för jag vet inte hur jag ska reagera.. Om man är lokalvårdare får man inte då må dåligt??

Ikväll har jag inga måsten, imon blir det trevligt då min systerysters son blir 25-år och vi ska iväg och gratta 🙂 Just nu vill jag bara vara med folk som jag tycker om, har redan ont i magen för att jag ska tillbaka till jobbet på måndag (och det är inte likt mig)….

Hoppas er fredag vart fin, min ska bli det nu 🙂 Jag ska försöka få till lite mys med sonen sedan blir det bara sova…

Kram 20130417-171157.jpg#Blogg100 Bloggares inlägg:

http://www.tamme.se/helgvadret/

http://www.retorikiska.se/7-retoriska-hockeylardomar/

http://blogg.improveme.se/delastacia/2013/04/19/dagens-humanistiska-hojdpunkter/

https://springismylove.wordpress.com/2013/04/16/hacking-for-the-future/

http://www.konkret.nu/2013/04/19/lite-kul-det-ar-ju-anda-fredag-3/

http://uppflygaorden.blogspot.se/2013/04/indignation.html

http://lustochliv.blogspot.se/2013/04/just-nu-ar-lycka.html

http://ftorstensson.com/2013/04/19/snabba-veckan-28-sa-gor-20-nantings/

 

 

Annonser

2 reaktioner till “Dagen var som att åka berg och dal bana

 1. Jag förstår att blev chockad över utbrottet , Men jordnötter är väl inte så bra att ha med sig till skolan och inga nötter , jag hoppas att ordna sig .Vad kul hamma på lite kalas ha det så mysigt , Det låter inte bra att du har ont i magen redan för att du skall till jobbet på måndagrn , jag vet att det är svårt att släppa saker som har hänt , Men för dit bästa släpp det gumman ♥♥Kram Eva

  Gilla

 2. Vännen…
  Denna personen vet nog egentligen att du har rätt, innerst inne…Jag vet inte vem det är så det låter vi bli och tänker på. Men det är ingen nyhet att det är ett förbud på skolan med nötter & mandel. Så har det varit i alla år jag jobbat, 13 år snart.

  Släpp det..jag vet att det är svårt. Men DU är en viktig person, för dig och för oss. Du gör ett BRA jobb. Och i detta fallet hade du RÄTT!

  Njut av helgen och av Solen Kram…ses på måndag!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s