Tog äntligen beslutet att…


20130416-192052.jpg

Ta en paus från de sociala medierna. Det är lite som att röka, svårt och nästan som abstinens från att inte vara uppkopplad hela tiden. Nu är jag inte ledsen för dem som försvinner för de som inte blev kvar på vän listan har jag nr till och ser fram i mot att kanske få en mer personlig kontakt med igen.
För det är lätt att tro att man är vänner även om man endast aldrig setts, eller om personerna aldrig vill ha någon mer privat kontakt. Behöver ta hand om mig nu och se vad som händer i stället 😉
Bloggen är så klart kvar måste få synas lite i alla fall 😉

Läkarbesöket kändes som ett polisförhör, at-läkaren verkar inte ha någon fin känslighet och han tyckte det var lättare att hela tiden fråga -vad vill du då? Sjuk fråga tycker, är man nere vill man inte känna sig skyldig till att försöka bli sjukskriven. När han frågade mig vad jag arbetade med sa jag så klart att det var städning -Ja då vill du väl bli sjukskriven (?) Jag blev så frustrerad av hans sätt att förutsetts att alla lokalvårdare inte tycker om sitt jobb. -Nej min unge herre (svarade jag han var fortfarande finnig) jag trivs med mitt jobb jag vill att du hjälper mig med min huvudvärk!
Ärligt jag tror han blev stött och bad om att få skriva en remis till sjukgymnast och ringa upp mig om två veckor för att se hur värken var ( om han, som han sa kunde störa mig i arbetet) med mer huvudvärk lämnade jag honom och gick hem arg, men kommer att gå tillbaka till min underbara arbetsplats för att få lite kärlek från människor som jag litar på 😉

Kram på er

20130416-191201.jpg

Annonser

8 reaktioner till “Tog äntligen beslutet att…

   1. Ja, det har vi 🙂
    Planerar du att komma tebax till fb längre fram då allt lugnat sig en smula? Eller hur går tankarna?

    Krya på dig, i vilket fall ❤

    Gilla

   2. Ja Jag kommer tillbaka, men planerar nog en lite längre paus just nu, men vem vet… Kom på att jag inte var tvungen att ta bort folk, eftersom jag inte är där ändå, mer än på fb-sidan förståss, kan ju inte stänga ner mitt konto och jag vill behålla NpfBloggar 😦

    Gilla

 1. Sicken snorvalp till doktare.
  Din huvudvärk är kanske inte så konstig och svår att först om man tänker på sömnbrist, evigt trollande med knäna för att få tillvaron med ett Npf barn att gå ihop. Men sådant kanske han inte begrep ändå.
  Du är en fantastisk och kämpande mamma. Ibland blir det för mycket. Även här skulle det nog hjälpa med lite massage .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s