Kan någon svara mig HÄR!!!


sömngångarenNu måste det ta slut!!! Varje natt så är sonen uppe och går, och varje natt måste jag upp, och varje natt vaknar han med skräck då han inser att att han inte ligger ner. Jag försöker att lotsa in honom tyst och långsamt men han vaknar. Jag försöker att säga till honom att gå och lägga sig, men då han kommer till rummet så vaknar han. Jag försöker att prata lugnt med honom så han går och lägger sig, men han vaknar alltid då han kommer tillbaka till sitt rum. Det slår inte fel, vad jag än gör så vaknar han och det tar tid att få honom lugn efteråt 😦 JAG MÅSTE FÅ SOVA!!!!

Det hjälper inte att mitt glas redan skvalpar över jag blir så uppe i varv att då jag kommer i säng så kan jag inte somna. För han kommer upp en gång till MINST för att vi ska starta upp samma dans ingen med ett slut där han gråter eller vaknar av att han är rädd.

Visst nu är det så att han måste börja sova i sin säng och detta har jag kämpat med i månader men varje morgon vare sig jag jobbar eller inte så ligger han i min säng då jag vaknar…(?) NEJ, han får inte komma tillbaka till min säng igen, mer än då och då (det har vi haft en deal om)

Så min fråga är: Är detta vanligt för barn i 12-års åldern, är detta vanligt med barn som har Npf-diagnos, eller är det diagnosen som gör att det tar längre tid för barnet att komma till ro med ett byte av sängplats?

Kan det vara så att han känner att jag inte mår bra själv som gör honom extra känslig?

Snälla någon som har svar…

Idag blir det en tur hos läkaren för min återkommande huvudvärk och tinnitus, vill gärna veta vad som händer…

Kram på er och ha en trevlig tisdag ♥20130411-171710.jpg#Blogg100 bloggares inlägg:

Uppe i det blå

Fyrtio nyanser av maktbalans

Helgbilden 14/4 Vintern ra

Livet blir bättre – Camilla Henemark

#Blogg100 dag 83, musik och företagande

Vad heter din mupp?/

Blogg 100 Dag 52

Annonser

9 reaktioner till “Kan någon svara mig HÄR!!!

 1. Oj, jag vet inte vad det beror på, men jag är övertygad om att detta har ett samband med våra barns npf-diagnos. Vi har precis samma bekymmer här, fast 2 barn som ska sova mellan oss om natten. Nu har dom gjort detta VARJE NATT i snart 2 månaders tid. Vi vuxna får ingen sömn o vi har försökt att få dom tebax i sin säng på alla tänkbara sätt – men det är bara omöjligt…

  Stor kram ❤

  Gilla

  1. 😦 förstår helt. Nu i natt lyckades han ligga i sin säng tills jag somnade i alla fall. Ingen nattpromenad i alla fall. Hoppas hoppas blir hab idag ska ta upp det

   Gilla

   1. Jo vi har oxå tänkt ta kontakt med HAB för o se om dom har några idéer… Har gossen nån medicinsk hjälp att sova om natten? Typ Cirkadin eller Melatonin? E har ju Melatonin o jag upplever att den efter ett tag inte fungerar alls tillfredsställande! E har även Theralendroppar som tilläggsmedicin, o vi testade att ge honom den istället igår samt i förrgår – o resultatet blev att han somnade i soffan, vi bar upp honom i hans säng, o han sov nästan hela natten i sin egen säng innan han kom in till oss…

    Gilla

   2. Min E har melatomin och kedjetäcke men det funkar just nu inte alls… Det verkar vara mamma som gäller här hemma just nu, inga hjälpmedel 😉

    Gilla

 2. Kedjetäcket hjälpte J när vi gick från 5 kg till 8 kg.
  Sedan tänker jag på din kompis från tjejmiddagen som jobbade på Axelssons. Hon nämnde någon typ av ansiktsmassage som skulle hjälpa för att gå ner i varv. Jag tycker detta verkar spännande. Positivt att hitta vägar som gör att vi slipper stoppa i våra kära barn fler kemiska substanser.

  Gilla

  1. Melatomin är inget kemiskt Kerstin. Det finns i våra kroppar 😉 E bytte från 5 till 8 oxå då det gäller kedjetäcke så detta funkar då han somnar in. Men den gör inget för sömngång, talade med hab idag och eftersom jag oxå gick i sömnen så kan det vara vanligt 😉 det är bara min sömn, vi ska starta med laktosfri kost på prov för att se hur det hjälper. Mot ner varvning och så har han fått en för liten dos av melatominet så det får bli det första 😉 hoppas ni har det bra i nya lägenheten ❤❤ kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s