Oj redan på inlägg 80 av 100 på #Blogg100


Det känns nästan vemodigt att det snart är slut på denna grejen. Kanske rädd att jag inte skriver på ett tag efter att jag kommit till inlägg 100… I alla fall har dagen vart lugn fast huvudet har värkt en del jag är verkligen inte förtjust i detta 😦

Har talat med en arbetskamrat för att se att allt är bra och hon lugnade ner mig, jag tror att hon förstår att jag nog är lite uppe i varv just nu 😉

Hur gör du för att slappna av?20121229-183941.jpg

Jag för min del tycker att det är svårt att hitta något att göra för bara det stressar upp mig, jag hamnar i moment22 så att säga, för jag borde hitta något som ska få mig att slappna av samtidigt som det inte gör att huvudet sprängs totalt…

Ska nog börja läsa en bok, få se om jag kan lyfta upp den bara och börja, jag tycker ofta att det är svårt att börja men då jag gjort det så kan jag inte sluta och då blir jag stressad över det…hmmm NEJ jag letar inte efter problem… Jag inser bara hur jag funkar bara…

Hoppas du haft en värkfri dag i alla fall

Kram 20130411-171710.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s