Stoppa tiden NU!!!!


Det känns som jag springer ett hundra meterslopp som aldrig tar slut.stoppatiden

I morse då jag vaknade så hade jag tinnitus och en jävla huvudvärk, mina axlar var spännande och jag trodde först jag legat konstigt men det gick bara inte över, det är som om jag är stressad men inte samtidigt och ni börjar kroppen att protestera. Jag vill stoppa tiden för en stund så jag kan ta mig en titt bakåt på var det började men just nu känns det som jag fått på mig skyddslapparna och sakta stannar jag upp mitt i språnget. Så jag tog upp luren i dag och ringde läkaren på tisdag ska jag dit och prata och kanske kan han hjälpa mig med öronen för det är så jobbigt just nu.

Så nu har jag för stressens skull sjukskrivit mig onsdag ut, får se vad läkaren säger också, för just nu klarar jag inte med att gå omkring så spänd som jag är 😦

 

Jag hoppas ni andra därute har en trevligare dag och att ni tar en paus från allt stress

Kram20130411-171710.jpg

Annonser

En reaktion till “Stoppa tiden NU!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s